Šport > Nogomet
24 ogledov

Ko ima hudič ... Alba in Neymar končala sezono!

Real Madrid Barcelona Liga BBVA El Clasico Španija liga prvenstvo Alba EPA
Barcelona po porazu v finalu pokala prešteva "mrtve" in novice niso dobre – Neymar in Jordi Alba sta najverjetneje že končala sezono, je v četrtek sporočil klub.

Neymar bo zaradi otekline na četrti stopalnici odsoten kar štiri tedne, Jordi Alba pa si je natrgal desno prepono in bo moral počivati med tremi in štirimi tedni, je nove boleče novice dan po porazu z Real Madridom v finalu španskega kraljevega pokala prenesla zdravniška služba Barcelone.

Katalonci so v nekaj dneh ostali brez možnosti v boju za dva od treh preostalih naslovov, upe gojijo le še v La Ligi, kjer so prav tako zaostali za vodilnim Atlético Madridom in drugouvrščenim Real Madridom.

Bartra spet načet

Glede na to, da bodo aktualni španski prvaki zadnjo ligaško tekmo odigrali 18. maja prav proti Atléticu na Camp Nouu, sta tako Neymar kot Alba verjetno že zaključila s sezono, medtem ko se branilec Marc Bartra z načeto prepono ni udeležil zadnjega treninga, njegov nastop na nedeljski domači tekmi z Athletic Bilbaom pa je vprašljiv. 

Neymar je vidno šepal po sredinem finalu na Mestalli, kjer je v eni zadnjih akcij zapravil izjemno priložnost za izenačenje na 2:2, s čimer bi najverjetneje prinesel podaljšek Kataloncem. Zaradi številnih poškodovanih nogometašev je trener Gerardo Martino, ki ga bo le še čudež obdržal na vročem stolčku, trening zapolnil s člani B-ekipe Sergijem Gómezom, Carlesom Planasom, Edgarjem Iéjem in Frankom Bagnackom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.