Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Ko je bila zasačena, je tatica še grizla

Policija Saša Despot
Sredi Ljubljane sredi včerajšnjega dopoldneva. Kradla je mlajša tatica in ko je bila zasačena, je še grizla. Ugriz je bil tako močan, daje žrtev morala k zdravniku.

Ljubljanski policisti obravnavajo kaznivo dejanje, do katerega je prišlo včeraj dopoldne nekaj po 11. uri na Cigaletovi ulici. Mlajša ženska, stara od 23 do 25 let, ki je bila oblečena v belo majico in kavbojke, močnejše postave, z daljšimi lasmi, spetimi v čop, je pristopila do oškodovanke in ji iz torbice ukradla denarnico.

Spravila jo je v svojo torbo, kar je sta opazili mimoidoči občanki. Ena od njiju je tatico prijela za roko in od nje zahtevala, da denarnico vrne.

Tatico jo je pri tem ugriznila v roko, drugo mimoidočo žensko pa udarila in zbežala. Med begom se ji je strgala torbica, ki jo je pustila na tleh. Oškodovanka je tako prišla nazaj do svoje denarnice, žensko z ugrizom pa so odpeljali v klinilni center. Po podatkih ljubljanskih policistov je utrpela lahke telesne poškodbe.

Policisti nadaljujejo s preiskavo in iskanjem tatice, vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije v zvezi dogodkom in bi lahko  pripomogle k identifikaciji storilke prosijo, da o tem obvestijo Policijsko postajo Ljubljana Center na številko 01/475 0600 ali pokličejo na interventno številko 113.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.