Magazin > VIP
79 ogledov

Ko je igralkin mož izvedel, da bo ob obe dojki, jo je zapustil

Lorena Meritano Instagram
Dvojna mastektomija. Igralka Lorena Meritano je objavila fotografijo svojih brazgotin in mnogim, ki imajo raka, vlila novo upanje.

45-letna argentinska igralka Lorena Meritano je za rakom dojk zbolela leta 2014. Potrebna je bila mastektomija. Leta 2016 se je tumor vrnil. Ko je njen mož izvedel, da bo izgubila še drugo dojko in da bodo zdravniki odstranili tudi jajčnike, jo je zapustil.

"Življenje ti mnogokrat postavlja izzive. Včasih jih prebrodiš hitro, včasih pa so težji. Marca 2014 sem bila na rednem pregledu in bila sem zdrava. Naslednji mesec pa sem med pregledom dojk zatipala bulo. Hitro sem šla na teste in biopsije. Vedela sem, da me morajo hitro operirati,“ je povedala Lorena in dodala, da je ponosna na svojo notranjo moč.

 
Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:53 25.avgust 2016.

    Kakšen dedc pa je to da jo zapusti ko ga ženska najbolj potrebuje. "ljubim te" dokler si 10/10. Če slučajno zboliš pa adijo. Nekam podobna miselnost je tole z nekaterimi delodajalci.

  • endrug 21:03 25.avgust 2016.

    Na tvojo srečo očitno ne veš kaj pišeš. Na punkcijo te lahko pošlje osebni zdravnik še isti dan. Nato pa po potrebi. Če je nujno si prav kmalu na vrsti.

  • MK 08:52 25.avgust 2016.

    je pa res, da v ameriki (in v normalnih državah) lahko greš na hitro operacijo... pri nas pa greš lahko domov po pištolo