Magazin
585 ogledov

Ko je prodrl vanjo, je predla kot mucka

seksi vroča zgodbica Shutterstock
Pogled v njene neverjetne modre oči ga je začaral. Počutil se je omamljenega od njene lepote in vedel je, da bo naslednji korak njegovo življenje zaznamoval za vedno.

Čakala je odgovor na svoje vprašanje in se še vedno čudila, da ga je zastavila. Morda ni več želela živeti v dvomu, ali je končno našla pravega moškega, ki bo znal v njeno življenje prinesti vse tisto, po čemer je hrepenela in ali je končno to konec dolgega iskanja. Stopil je k njej, jo še vedno spoštljivo gledal v oči in se kar nekoliko bal njenega resnega izraza. Niti za hipec se ni nasmehnila, pa čeprav je to počela vedno in pri tem kazala svoje lepe, bele zobe. Še zadnjič se je vprašal, ali se počuti doraslega ženski s tako močno osebnostjo, tako razgledani osebi, polni načrtov za prihodnost. Si drzne stopiti korak dlje?

"Seveda, ljuba moja," je končno dejal. "Seveda menim, da si prava zame. Za vse življenje." Prijel jo je za dlani, spuščene ob telesu in opazoval njeno reakcijo. Ustnice so se v kotičkih vendarle nekoliko upognile, okoli nebeško modrih oči pa se je pojavilo nekaj simpatičnih, smejalnih gubic. Oboževal jo je, kadar se je tako nasmehnila. Pogled nanjo ga je pomirjal in v tistih trenutkih ni želel misliti na nič drugega. Nagnila se je naprej in se z ustnicami dotaknila njegovih. Nista se poljubila. Božala ga je z njimi po obrazu, se vrnila nazaj, nato pa jo je s svojimi ustnicami božal on. Po licih, čelu, preko nosu in jo končno poljubil na vrh le tega. Zdrznila se je od blagega ugodja in našobila ustnice v poljub. Zdaj sta se srečala, njuni prsti so se prepletli in izgubila sta se v dolg poljub. Njuni srci sta bili kot eno, svet okoli njiju je izginil.

Pojavila sta se na osamljeni peščeni plaži, blag veter je božal njuni telesi in odnašal razpeta oblačila. Oddaljeno jadro na samem robu med nebom in morjem je počasi izginjalo. Klečala sta v fini mivki, izgubljala kos za kosom svojih oblačil in na koncu gola legla nanje. Na uho ji je šepetal, da je njegova kraljica, ona je vpijala njegove sladke besede in lovila sapo med kratkimi poljubi. Na stegnu je čutila njegovo prebujeno moškost, prsti so ji zdrknili za njegov hrbet. Z nohti je risala dolge črte po njem, od zadovoljstva predla kot mačka in se končno oklenila njegove čvrste zadnjice. Lovila je njegov jezik v svojih ustih, ga z nogami vlekla nase in ga končno objela z njimi. Ujel se je v njen objem, ki ne bo popustil, dokler ne dobi želenega. Z usti se je spustil na njene brsteče prsi, jih poljubljal in božal s prsti. Čvrste in jedre dojke, za katere je nekoč menil, da niso plod matere narave. Huh, kako se je motil in tega je bil vesel. Bila je prelepa ženska, kraljica njegovih sanj in vse tisto, kar si je od nekdaj želel, da bi njegova žena bila.

Na zadnjem koraku je vendarle nekoliko zastal, a ne preveč. Nikoli več ne bo našel podobne sorodne duše s toliko notranje in zunanje lepote. Oboževal jo je in ona njega. Znašel se je v popolnem položaju, za kar je poskrbela ona. S stegni ga je usmerila k sebi in vrh njegovega nabreklega ponosa že čutila tik pred vhodom v svoj vlažen cvet. Bila je pripravljena kot še nikoli. Lačna njegove ljubezni in pozornosti, s katero jo je obsipal. Vanj se je zaljubila pred meseci, a kmalu vedela, da je "tisti". Bala se je, da on ne meni tako, a so bili njeni strahovi na srečo neutemeljeni. Prišel je globoko vanjo. Njene noge so se povzpele visoko na njegov hrbet, se v gležnjih prekrižale in ga še močneje objele. Poljubil jo je na čelo in sledil njenemu mamljivemu pogledu.

Vsak njegov gib je podrobno spremljala. Takoj si videl, da ga noro obožuje in se mu predaja s telesom in dušo. Zastal je v njej, da bi se je nagledal. Da bi užil tisti njen pravljičen pogled, njeno božanskost, ki jo je izžarevala. Rahlo razprtih ustnic mu je vračala poglede občudovanja in odkrito hrepenela po njem. Njegovi gibi so bili pozorni, počasni in ljubeči. V vsakem je uživala močneje in se ga še bolj čvrsto oklepala. Tako ni ljubila še nikoli. Tako ni bila ljubljena še nikoli. Bila je srečna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.