Šport
15 ogledov

''Ko je to počela, se mi je smejalo''

Coco Vandeweghe
1/4
EPA
Coco Vandeweghe se je pri zaostanku z 0:5 na obračunu z Bethanie Mattek-Sands znesla nad svojim loparjem, kar je nasprotnico spravilo v smeh.

V drugem krogu OP ZDA sta se pomerili Coco Vandeweghe in Bethanie Mattek-Sands. Slednja je z dominantno predstavo v prvem nizu povsem razorožila nasprotnico in hitro povedla s 5:0.

Američanki so med odmorom popustili živci, zato je začela z loparjem udrihati po tleh. Oglasilo se je občinstvo, ki ga je Vandeweghejeva spodbudila h glasnejšemu skandiranju, nato pa še enkrat udarila ob tla. Gre za najbolj intenzivno obračunavanje s teniško opremo na letošnjem OP ZDA.

Mattek-Sandsova, ki si je z izidom 6:2, 6:1 priigrala napredovanje v tretji krog, se je med izbruhom nasprotnice zabavala. ''Ko je to počela, sem se smejala. Videla sem, kako je zlomila lopar. Mislila sem, da je prenehala, vendar je kar lomila naprej. Čistvo vseeno je, če ga popolnoma uničiš, če si ga zlomila. Smejalo se mi je,'' je povedala Američanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.