Šport
55 ogledov

Ko ne zmaga Prevc, zmaga Prevc

domen prevc Profimedias
Fantastična predstava Domna Prevca, ki je v Klingenthalu 'slekel' Severina Freunda, je odmevala tudi na družabnih omrežjih.

Priimek Prevc je znova v središču pozornosti, le da tokrat za prepoznavnost najuspešnejše skakalne družine na svetu ni poskrbel Peter Prevc, ampak njegov brat Domen.

Sedemnajstletniku so ob vnovičnem velikanskem uspehu čestitali številni stanovski kolegi, med njimi tudi branilec velikega kristalnega globusa

''Ko ne zmaga Prevc, zmaga Prevc,'' se je glasil eden od zapisov na družabnem omrežju Twitter, novopečenemu slovenskemu asu pa je čestital tudi Robert Kranjec, ki po operaciji kolena skrbi za dobro fizično pripravljenost. ''Evo mene na tekmi, samo, da tokrat na kolesu, namesto na smučeh. Čestitke, Domen, suverena zmaga, samo tako naprej!'' je sporočil Kranjec.

Med zapisi na Twitterju velja omeniti uporabnika J., ki je opozoril na to, da uspeh ne more trajati večno, enako pa velja tudi za neuspeh, s katerim se trenutno sooča najboljši skakalec lanske sezone.

O padu forme, ki pride nepričakovano in brez pravega vzroka, smo se pogovarjali tudi s Primožem Peterko, ki je še pred prvo tekmo v Kuusamu dejal, da morebitna kriza sicer psihološko trdnega Petra ne bi smela preveč potreti.

Priložnosti za dokazovanje bo še veliko.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 20:53 05.december 2016.

    UREDNIŠTVO ŽURNALA bi prosil , da javo pojasni odločitev , da ima v rubriki sport na prvem mestu kurčevski fuzbal , na drugem malo boljšo košarko, nima pa zimskih športov , ki so vsaj v REPUBLIKI SLOVENIJI na prvem mestu ...prikaži veču . Tolk v vednost vsem vašim južnjakom v uredništvu vašega portala !Drugo vprašanje pa je , kdaj mislite USTAVITI SKAKANJE vaše strani in posiljevanje z reklamami , ki jih ne želim nioti videti , pa se same pojavljajo !