Oglaševanje
29 ogledov

Ko nočejo seksati, jih najpogosteje boli glava

glavobol Profimedias
Ženske imajo kar nekaj izgovor, ko nočejo imeti spolnih odnosov. Od bolj razumljivih, do manj razumljivih.

Več kot 90 odstotkov žensk se ob situacijah, ko nočejo seksati, izgovorijo na glavobol, četudi jih ne. Poleg glavobola se ženske seksu izmikajo tudi z izgovori, da so utrujene. Da imajo bolečine v trebuhu, da jih dajejo ženske težave ali celo, da je televizijski program v tistem trenutku preveč zanimiv.

Ko je jezna, ji ni do spolnih odnosov
Ženske težje ločujejo čustva in spolni odnos, zato se po hudem prepiru raje same ohladijo, kot da z dragmi skočijo med rjuhe. Moški pa bi spore najraje zgladili prav tam.

Kazen
Ženskam se po prepirih velikokrat zdi, da morajo moške kaznovati, sploh v prepirih, kjer je obveljalo moško mnenje. Kar nekaj žensk s seksom manipulira svoje moške in seks predstavljajo kot nagrado.

Slab seks
Seksualna rutina oziroma predviden scenarij je velikokrat tisti, ki uničuje seksualno željo žensk.

Posledice izogibanja seksu
Veliko zakonskih svetovalcev in terapevtov pravi, da izogibanje seksu ne pripomore k medosebnemu odnosu para. Velikokrat je prav to tudi razlog, da se pari oddaljijo eden od drugega in se zaradi tega sčasoma tudi ločijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.