Magazin > Bizarno
79 ogledov

Ko se seks z gumijastim medvedkom izjalovi

gumijasti medvedki medvedek Shutterstock
Da se vam ne bo treba učiti iz prve roke: gumijasti bomboni niso primeren pripomoček za popestritev posteljnega dogajanja.

Neki par iz ameriške zvezne države Tennessee si je za erotično igrico v dvoje omislil nadvse nenavaden pripomoček: orjaški gumijasti bombon v obliki medvedka. Podvig se je končal z obiskom urgence.

"Poliži ga z mene"

Fant je svojemu dekletu podaril orjaško različico gumijastega medvedka. Obdarovanka si je v hipu domislila, da bi jima lahko služil drugače kot sladica po kosilu, in fantu predlagala, naj medvedka poliže z njenega golega telesa. Fant, ki si je obetal dobro posteljno zabavo, je medvedka navdušeno odnesel v kuhinjo in razmišljal, kako naj ga pripravi, da bo dogajanje čim bolj erotično. Sprva ga je poskušal nasekljati, a je ugotovil, da bi mu to vzelo preveč časa, potem pa je dobil "genialno" zamisel in se odločil, da bo medvedka utekočinil v mikrovalovni pečici. Ko se je v spalnico vrnil s skledo tekočega želeja, se je nad sijajno domislico navdušilo tudi dekle, a se je kmalu resno zapletlo.

Opečena in osramočena

Ocenila sta, da bo polivanje z želejem enako že uveljavljeni erotični tehniki polivanja z voskom, a se žele pač ne odziva tako, kot sta predvidevala. Medtem ko se vosek v stiku kožo strdi in ohladi, žele ostane vroč, in parček se je kmalu znašel v hudih pekočih bolečinah. Njej je od vročine hudo opeklo dojki, njemu pa jezik. Zaradi opeklin sta morala obiskati bolnišnico, kjer jima ni bilo prihranjeno osramočeno opisovanje dogodkov. Njuno zgodbo bodo te dni predstavili v segmentu oddaje Sex sent me to the ER (Na urgenco zaradi seksa, op. p.), ki jo predvajajo na ameriški televiziji TLC, sicer znani po predstavljanju nenavadnih spolnih praks.

Parček, ki je želel ostati anonimen, poudarja, da se od takrat na daleč izogiba "vročim stvarem", na dan premiernega predvajanja oddaje pa baje pripravlja veliko hišno zabavo za svoje prijatelje, ki so očitno seznanjeni z nerodnim pripetljajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.