Šport
47 ogledov

Ko tvoj dvoboj zmoti prva igralka sveta

Serena Williams Reševalni pas/Twitter
Serena Williams je zaželela preizkusiti svoje udarce in je zmotila dvoboj dveh prijateljev.

Ena največjih teniških igralk vseh časov Serena Williams je tudi ob sprehajanju svojega psa pri volji za igranje tenisa. Tako je v San Franciscu presenetila dva ljubitelja te igre in ju zaprosila, če lahko zaigra z njima. Njen zaročenec Alexis Ohanian je vse skupaj posnel, posnetek pa se je hitro razširil na družabnih omrežjih.

Najprej je želela izzvati boljšega v njunem medsebojnem dvoboju, a sta jo možaka takoj prepoznala. Kljub ne ravno primerni obutvi je Williamsova nato stopila na igrišče.

"Poanta zgodbe je, da nikoli ne veste, kdaj se bom pojavila na vašem teniškem igrišču," je z besedami zaključila posnetek Williamsova. Pred tem je še oba amaterja vprašala, če sta uživala in odgovor je bil seveda pritrdilen. Bi vso reč ponovila. "Z veseljem," je odgovoril eden od srečnežev, ki se lahko zdaj svojim prijateljem pohvali z dobro zgodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.