Šport > Košarka
24 ogledov

Bryant z dovoljenjem za metanje 'opek'

kobe bryant EPA
Kobe Bryant ima zagotovljeno mesto na parketu, trdi trener Los Angeles Lakers Byron Scott, in to ne glede na to, kako mizerna je njegova forma.

Los Angeles Lakers so zabeležili katastrofalen uvod v sezono košarkarske lige NBA, saj se z dvema zmagama in 12 porazi nahajajo na zadnjem mestu zahodne konference.

Kobe Bryant je na nedavni tekmi z aktualnim prvakom lige NBA Golden State Warriors prikazal eno najslabših predstav v svoji karieri, saj je v 25 minutah dosegel le štiri točke ob metu 1-14 iz igre, od tega 1-7 izza črte za tri točke.

Čeprav je nekoč najboljši košarkar na svetu proti obroču Bojevnikov zmetal nešteto 'opek', ki so občasno zgrešile tudi tablo, pa trener Byron Scott ni izgubil zaupanja vanj.

''Nikoli, nikoli, nikoli ne bi tega naredil,'' je na vprašanje, ali namerava 37-letnega Bryanta posaditi na klop, odvrnil trener. ''To ni realna opcija. Ne, to ne pride v poštev,'' je bil jasen Scott.

'Opeke' Kobeja Bryanta:

Kobe Bryant's Woes Continue, Air Balls and Brick Shots vs. War...

Recap of Kobe Bryant's 1-14 shooting night vs the Golden State Warriors.

Posted by Bleacher Report on 24. november 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.