Šport > Košarka
36 ogledov

Ne manjka niti akvarij za morske pse

kobe bryant EPA
Ameriški košarkarski zvezdnik Kobe Bryant je za luksuzno vilo v okrožju Newport Coast iztržil rekordnih 6,1 milijona ameriških dolarjev.

Košarkar Los Angels Lakers je prodal več kot 800 kvadratnih metrov veliko domovanje v Kaliforniji, za katero je iztržil več kot šest milijonov dolarjev. Gre za najdražjo nepremičnino, ki so jo kdajkoli prodali v Newport Coastu, poroča Los Angeles Times.

Košarkarski superzvezdnik je hišo kupil leta 2001 in jo leta 2013 poskušal prodati za 8,6 milijona, nedavno pa je bila nepremičnina ocenjena na šest milijonov in pol. Bryant se je na koncu zadovoljil s slabe pol milijona manj.

Hiša, ki je bila zgrajena leta 1997 v mediteranskem slogu, se ponaša s štirimi spalnicami, petimi kopalnicami, kinom, barom, frizerskim zaslonom, telovadnico in akvarijem za morske pse. Novi lastnik bo lahko užival še v bazenu, zunanji kuhinji in pogledu na ocean.

Galerijo prestižnega domovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.