Šport > Košarka
15 ogledov

Kobe okreval, vrnitev ostaja uganka

los angeles lakers kobe bryant Reuters
Ameriški košarkar Kobe Bryant je okreval po poškodbi ahilove tetive, njegova vrnitev na košarkarski parket pa za zdaj ostaja uganka.

Prvi zvezdnik Los Angeles Lakers Kobe Bryant se aktivno pripravlja na začetek nove sezone, čeprav še vedno ni jasno, kdaj bo Američan prvič po poškodbi ahilove tetive spet zaigral za jezernike.

''Mislim, da nimamo časovnega okvira, kje naj bi bil v določenem trenutku, vendar počutim se dobro,'' je povedal Bryant, ki so mu aprila po operaciji napovedali šest do devet mesecev rehabilitacije.

D'Antoni: Nihče ne ve

los angeles lakers mike d'antoni | Avtor: EPA EPA
Po besedah trenerja Mika D'Antonija vrnitev enega izmed najboljših košarkarjev vseh časov še vedno ni določena. ''Ničesar ne pričakujem. Ne vem. Naredil bo vse, da se vrne čim prej. Nihče ne ve,'' je povedal D'Antoni. ''Vsi, vključno z mano, so bili zelo zaskrbljeni zaradi te poškodbe, vendar sem s terapijo preskočil nekaj korakov. Občutek imam, da je najtežji del za menoj,'' je dodal Bryant.

Lakersi imajo pred začetkom sezone visoka pričakovanja. ''Pričakovanja so vedno enaka. Želimo se vsak dan izboljševati in osvojiti prvenstvo. Ni pomembno, kaj pravi kdorkoli drug, to so naši cilji,'' je povedal Bryant, ki bo v prihajajoči sezoni računal na pomoč Steva Nasha in Paua Gasola.

Zvezdniški trojček je po mnenju D'Antonija najboljše, kar trenutno ponuja severnoameriška košarkarska liga. ''Kobe Bryant, Steve Nash, Pau Gasol - vprašanje je, kdaj se bo eden vrnil, eden je malo starejši, eden je to, drugi je ono,'' je povedal D'Antoni in dodal: ''Ne boste našli boljših igralcev kot so oni. Pomembno je, da ostanejo zdravi in videli bomo, kaj se bo zgodilo.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.