Magazin > VIP
46 ogledov

Koga je poljubljala v Londonu?

Ana Klašnja
1/4
FameFlynet
Ana Klašnja v zadnjem času rada pobegne v London, le zakaj?

"V London sem šla na obisk k prijateljem, ki sem jih spoznala letos v Indoneziji. Eden od njih je kot producent sodeloval v Britinski različici Talentov (Britans got talent), sedaj pa dela pri oddaji The Voice, tako da je bil prvotni razlog mojega obiska ogled BBC-jevih studiev, kar je bilo zame nepozabno doživetje," je namen svojega obiska britanske prestolnice izdala Ana Klašnja.

Ana pa tokrat ni bila tipična turistka, temveč se je posvetila predvsem nakupom in nogometu: "Ker sem London že kar nekaj krat obiskala, se trenutno nisem mudila z ogledom znamenitosti, ampak sem se raje posvetila nakupom. Predvsem sem se osredotočila na plesne trgovine, saj tega pri nas skoraj da ni. Kot strastna nogometna navdušenka in fanica angleškega nogometnega kluba Chelsea pa sem eno popoldne preživela na ogledu Stanford Bridge stadiona. Žal ni bilo nobene tekme, sem pa si ogledala prostore tudi od znotraj, garderobe, fizioterapijo, dvorano za novinarske konference ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.