Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Kolonjske, ki osvojijo ženske

moški vonja parfum Profimedias
Ženske razkrivajo, katere kolonjske jim zmešajo glavo.

Revija GQ se je odločila preveriti, katere kolonjske vodice so pri ženskah hit in katere jih pustijo hladne. Za mnenje so vprašali svojo ekipo in ga primerjali z mnenjem treh uspešnih posameznic, modne urednice Caroline Issa, manekenke za Vicotria's Secret Shanine Shaik in komičarke Nikki Glaser

Obe komisiji sta bili navdušeni nad kolonjsko Lacoste L!VE. "Sledila bi moškemu, odišavljenemu s tem," je dejala Issa. Podobno mero navdušenja so pokazale tudi nad dišavo Invictus By Paco Rabanne. "Diši po svežih rjuhah," je dejala Glaserjeva, medtem ko je Shaikova zatrdila, da je to njen najljubši vonj. 

Manj navdušenja pa je požela kolonjska Pharrell Williams Girl by Comme Des Garcons. Glaserjeve ni navdušil niti Masculin Pluriel By Maison Francis Kurkdjian. "To je za domišljave očete," je ocenila. Mešane občutke je vzbudila tudi vonjava Michael Kors For Men. "Vonj vodice po britju na moškem iz 60.letih," je bila ostra Shaikova.

"Kot bi vonjala osvežilec zraka s pridihom tropskega zraka," je o kolonjski Luna Rossa Extreme by Prada povedala Glaserjeva. Gre za mešanico sladkega in pekočega, ki Isso spominja na "moškega, ki se valja po zemlji"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.