Šport > Nogomet
18 ogledov

"Komaj čakam, da bom pri Realu"

Benitez Hellas Verona Napoli Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Španski trener Rafael Benitez je v nedeljo končal delo v Neaplju in se že podal v špansko prestolnico.

Rafael Benítez je v nedeljo z Napolijem izgubil proti Laziu (2:4) na sila razburljivi tekmi in tako si Neapeljčani niso uspeli zagotoviti tretjega mesta in s tem kvalifikacij za Ligo prvakov. Napoli je bil blizu tudi v Ligi Evropa in italijanskem pokalu, v obeh tekmovanjih se je poslovil v polfinalu.

Že nekaj časa je jasno, da bo Benítez v naslednji sezoni sedel na klopi madridskega Reala, kjer je tudi začel igralsko in trenersko kariero. To je že potrdil tudi podpredsednik Reala Eduardo Fernándezde Blas.

Danes dopoldne je Benítez odpotoval v Madrid, kjer ga čaka podpis pogodbe, v sredo pa uradna predstavitev. "Sem pripravljen. Komaj čakam, da bom tam," je po tekmi proti Laziu za AS dejal španski strateg.

Benítez je z Napolijem lani osvojil italijanski pokal. V svoji trenerski karieri je osvojil La Ligo z Valencio, Ligo prvakov z Liverpoolom in Ligo Evropa s Chelseajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.