Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Komentarji na našo pesem: "Bolijo me ušesa"

Hannah Mancini
1/3
Saša Despot
Na uradni spletni strani Eurosonga se že od četrtka vrstijo komentarji na pesem Straight Into Love, s katero nas bo Hannah Mancini predstavljala na letošnjem izboru.

Oboževalci evrovizije imajo glede naše predstavnice mešana mnenja. Nekateri pravijo, da je pesem odlična, spet drugi pa je ne morejo polsušati. Tako je vsaj zapisal uporabnik Eurovision Heritage iz Francije: "Od glasu in glasbe me bolijo ušesa." Kritična sta bila tudi poslušalca iz Velike Britanije in Malezije: "Hmm, zdaj sem jo prvič slišal in ne vem ... Vsekakor ni zmagovalna in si je ne bom zapomnil. Predvidljiva besedila in pesem ne gre nikamor. Oprosti Slovenija, kljub temu imam rad vašo državo. Srečno," je zapisal And2107 iz Otoka, Jupiter iz Malezije pa: "Začetek je obetaven, a ko se pesem razvija, postaja vedno bolj nadležna. Samo dere se Straight Into Love. Ni mi všeč."
Tako kot kritike tudi navdušenje prihaja iz vseh koncev sveta. Jack Hsu iz Tajvana je zapisal: "Pesem je fenomenalna, obožujem jo!" ArmenianEurovisionFan iz Armenije pa: "OMG, obožujem jo! To je najboljša pesem, ki sem jo slišal do zdaj. Top 10 zagotovo! Srečno!" Prijetno presenečena je tudi Eleftera Georgiska iz Makedonije: "Ona je preprosto popolna. Vesela sem, da vidimo nekaj novega in trendi iz Slovenije." Shelly02 iz Nemčije je zapisala: "Precej dobra pesem," uporabnik Odinhallbjar pa je dodal: "Pesem je močna in ima drzen zvok. Obožujem dodatek dubstepa."

"Preveč povprečna"

Sicer pa se je na spletni strani Eurovision.tv zvrstilo tudi precej komentarjev, ki omenjajo, da je pesem zelo povprečna in nič posebnega. "Pesem mi je všeč, prav tako Hannah, a se bojim, da je preveč povprečna, da se bo izgubila med množico. Morda pa se motim," je zapisal slovenski uporabnik Apophis2029. Cristoph iz Avstrije je podobnega mnenja: "Hmm, res mi je všeč, hitro gre v uho, a ni nič posebnega." Glede povprečnosti se strinja tudi Jajceboy iz Švedske, a vseeno verjame v Hannah: "Ni slabo, a tudi precej dobro ne. Vsekakor jo treba večkrat poslušati, kar pa za Eurosong ni dobro. A kljub temu verjamem na dobro uvrstitev, morda med prvih deset."

Vas, naše bralce, smo za mnenje o pesmi spraševali že v četrtek, preko ankete. Glasovalo vas je 329 in kot kaže več kot polovici (53 odstotkov) pesem ni všeč.

Komentarjev 7
  • copatek 13:17 24.februar 2013.

    Pesem je dobra, ampak ni dovolj dober nivo za evrovizijo. Spada samo v disko.

  • Kika 11:29 17.februar 2013.

    Priznam, da so mene tudi malo bolela ušesa, veliko "umpacumpa" in dretja, to je pa tudi to ...

  • pepe 10:59 17.februar 2013.

    Po moji pameti naj bi Slovenijo zastopala SLOVENKA, pa sploh ni važno katera, vsaka bi nalogo opravila bolje !