Magazin > VIP
54 ogledov

Frasier v 13 letih zakona ni seksal 10 let

Kelsey je svojo kmalu bivšo ženo puščal "na suhem". (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kelsey Grammer je razkril, da je v času svojega 13-letnega zakona z bivšo ženo Camille kar deset let preživel v celibatu.

Čeprav sta se Kelsey Grammer, ki se ga najbolj spominjamo po vlogah v serijah Frasier in Na zdravje, ter njegova bivša žena Camille razšla že pred dvema letoma, igralec očitno še vedno goji določene zamere do nekdanje življenjske sopotnice. Nazadnje si je privoščil njun zakon med gostovanjem v pogovorni oddaji Conana O'Briena, ko je voditelju razkril, da kar deset let nista seksala. O tem je sicer spregovoril med pojasnjevanjem govoric, da sta s sedanjo ženo Kayte Walsh, s katero naj bi sicer varal Camille še pred koncem zakona, skočila med rjuhe že prvi večer, ko sta se spoznala. "Tisti večer sva se le poljubila. Več mesecev nisva počela kaj dosti več od poljubljanja. Vendar je bilo vredno čakati,“ je zatrdil, zatem pa na voditeljevo opazko, da je bilo to gotovo težko, sarkastično odgovoril: "No, za moškega, ki ni seksal že deset let, ni bilo tako težko.“

Grammer, ki se je sicer že večkrat javno obregnil ob svojo bivšo, s katero imata dva otroka, ki ju je rodila nadomestna mati, je že pred kratkim tudi priznal, da je bilo njunega zakona konec že kmalu po začetku in da je s Camille ostal le iz dolžnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.