Magazin > VIP
143 ogledov

Komik o dnevu, ko je doma našel mrtvo ženo

Patton Oswalt Profimedias
Igralec in komik še vedno žaluje za ženo, ki je umrla pred šestimi meseci.

Patton Oswalt se spominja dneva, ko je v svoji postelji našel mrtvo ženo Michelle McNamara. V intervjuju, ki ga je dal za The New York Times, je 47-letni igralec opisal svoj "drugi najhujši dan v življenju". Pravi najhujši dan v njegovem življenju je bil dan, ko je moral sedemletni hčerki Alice povedati za nenadno smrt njene mame.

Patton Oswalt | Avtor: Profimedias Profimedias
Michelle je takrat pisala knjigo o serijskem posiljevalcu in morilcu. Delala in pisala je po cele dneve in noči. Zaradi knjige, ki jo je pisala, je velikokrat imela težave s tesnobo in nočnimi morami. Ker je Pattona skrbelo za njeno zdravje, ji je predlagal, da si vzame dan zase in spi, dokler se ne zbudi sama od sebe. Takrat je Michelle vzela pomirjevalo Xanax in naslednji dan se ni več zbudila. Komik se spominja, da se je takrat zbudil zgodaj zjutraj, da je hčerki pripravil zajtrk in jo odpeljal v šolo, kasneje skočil v kavarno, kjer je kupil kavo za ženo in odhitel domov. Okoli desete ure zjutraj je kavo pustil na nočni omarici ob Michelle in odšel v domačo pisarno. Okoli ene ure popoldne je šel pogledati, če se je žena zbudila in ugotovil, da ne diha. Čeprav za enkrat še niso ugotovili vzroka smrti, Oswalt meni, da je za to krivo zdravilo Xanax. "Občutek imam, da je mogoče prišlo do predoziranja," je povedal igralec.

Igralec pravi, da ga je žalovanje povsem ohromilo, saj ne ve, kako nadaljevati življenje brez žene. Padel je v depresijo, začel piti prekomerne količine alkohola.: "V zadnjih dveh mesecih mi tudi alkohol ne pomaga pozabiti na bolečino." Edina stvar, ki mu vsaj delno pomaga, je standup komedija. Na odre se vrača v začetku novembra: "Nikoli več ne bom 100% jaz, a to me ne bo ustavilo, da ne bi nadaljeval svojega življenja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.