Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Komu od kuharjev so naklonjene številke?

gostilna voyo.si
Finale šova Gostilna išče šefa se nezadržno bliža, zato nas je zanimalo, komu številke kažejo najbolje. Numerološko gledano bo še zanimivo.

Numerologinjo LiLi SoRuM smo prosili za numerološko analizo na podlagi imen in rojstnih datumov zadnjih štirih tekmovalcev, ki so trenutno še v igri za glavno nagrado. 

"Najprej bi izpostavila zanimivo prepletanje življenjskih obdobij udeležencev. Almir in Marko sta oba v osebnem letu pod vplivom števila 5, Anže in Valerio pa se nahajata v osebnem letu 2. Prvima dvema se letos obeta obilo sprememb in nihanja, drugima dvema pa predvsem izzivi na področju komunikacije in odnosov," najprej izpostavlja numerologinja. 

"Sam datum, 1. 12. 2014, je bolj naklonjen dvojici v osebnem letu 5, torej Almirju in Marku, seštevek datuma pa je 2 in kot tak blagodejno vpliva na drugo dvojico, torej na Anžeta in Valeria. Z numerološkega stališča bo to zelo zanimivo opazovati," o finalnem dnevu pravi LiLi SoRuM. 

Pogledala je tudi, katera osebna števila imajo tekmovalci. Kot pravi, osebnostno največ od sebe zahteva Valerio. "Število 7 ima močno prisotno v osebnih številih, zato mu perfekcionizem ni tuj. Ustvarjalno žilico pa ima prirojeno Anže. Dejala bi, da v samem kuhanju in gurmanskih izzivih najbolj uživa Almir, kajti ima Število duše 6. Almir kuha z dušo in je lahko na trenutke ustvarjalno zmeden, medtem ko Marko v sebi želi organizirano in sistematsko pristopati k samemu izzivu," je povedala o četverici. 

"Menim, da se fantje lahko med seboj naučijo predvsem sprejemati raznolikost, drugačnost ter dopuščanje kreativnosti. Navdih je seveda pomemben pri ustvarjanju," pa je še dodala za konec. Kako se bo šov razpletel pa bomo vsi skupaj lahko videli že kaj kmalu.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.