Šport
15 ogledov

Koncentracija in energija na visoki ravni

Nikolov Pipan Union Olimpija Partizan ABA Union Olimpija/Aleš Fevžer
V nocojšnji dvoboj 5. kroga Lige ABA proti Mega Vizuri (21.00) bo Union Olimpija krenila brez poškodovanega kapetana Dina Murića in Jake Brodnika. Zmaji se kljub temu v Sremski Mitrovici nadejajo polnega izkupička.

"Pred nami je izjemno pomembna tekma v gosteh proti Mega Vizuri. Gre za mlado in nadarjeno ekipo, ki je nevarna za vsakega nasprotnika. Igrajo hitro in agresivno košarko. Glavna igralca sta organizator igre Miljenović in center Jokić, priključil pa se jim je tudi že kar izkušen igralec na krilu Kešelj," je glavne adute domače zasedbe predstavil trener Ljubljančanov Aleš Pipan

Zaustaviti tranzicijsko igro Mega Vizure

Mega Vizura je v dosedanjih štirih krogih zabeležila polovičen izkupiček, medtem ko si je Union Olimpija priigrala tri zmage in poraz. In kako lahko zmaji pridejo do četrte zmage v regionalni ligi? "Mega Vizura ima spoštovanja vredno ekipo, ki je zelo dobro pokrita na vseh pozicijah. Zaustaviti moramo predvsem njihovo tranzicijsko igro in pristopiti čvrsto v obrambi ter skoku. Koncentracija in energija morata biti na visokem nivoju," je recept za uspeh razkril Pipan.

Motivirani domačini želijo zmago

Za domačega trenerja Dejana Milojevića bo dvoboj proti kompaktni ljubljanski zasedbi, ki je v minulem krogu pred domačimi navijači ponižala Partizan, velik izziv: "V prejšnjem krogu proti Crveni zvezdi nismo uspeli prelomiti dvoboja v našo korist. Sedaj nas čaka še eno odlično moštvo. Olimpija je v zelo dobri formi. Odlično so začeli letošnjo sezono in konstantno prikazujejo kakovostne tekme. Čaka nas težko delo, vendar se ne bojimo nikogar. Skušali bomo dati maksimum in se boriti do konca. Gremo na zmago."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.