Magazin
39 ogledov

Konec sveta je blizu!

Walking dead
1/5
AMC
Los Angeles, kot smo ga poznali, ne obstaja več. Izbruhnilo je nasilje, mesto je v plamenih, sosedje napadajo sosede, prijatelji napadajo prijatelje, ljudje umirajo, policija in vojska pa ne vesta, kako se soočiti s težavo, ki se ji reče »okuženi«.

Z okuženimi in razpadom civilizacije so se v prvi sezoni serije Fear the Walking Dead soočili tudi glavni liki serije, ki se z drugo sezono vrača na kanal AMC v ponedeljek, 11. aprila, ob 3. uri zjutraj in nato s ponovitvijo ob 22. uri.

Madison (igra jo Kim Dickens), Travis (igra ga Cliff Curtis), Nick (igra ga Frank Dillane), Alicia (igra jo Alycia Debnam-Carey), Liza (igra jo Elizabeth Rodriguez), Daniel (igra ga Ruben Blades), Ofelia (igra jo Mercedes Mason), Chris (igra ga Lorenzo James Henrie) in Strand (igra ga Colman Domingo) so se na koncu prve sezone iz Los Angelesa uspeli prebiti na Strandovo posestvo s pogledom na Pacifiški ocean. Ker je število okužencev naraščalo in ti vedno bolj obvladujejo Los Angeles, so se naši glavni igralci začeli pripravljati na pobeg z jahto Abigail.

V prvi sezoni serije Fear the Walking Dead ste gledalci dobro spoznali mešano družino, ki se je soočila z uničenjem mesta Los Angeles, ki je bilo njihov dom. V drugi sezoni pa se bo ta skupina, ki se še vedno ne zaveda razsežnosti apokalipse, vkrcala na jahto Abigail, saj upa, da obstaja kakšno mesto, država ali narod, ki še ni okužen. Da obstaja del sveta, ki ga virus še ni dosegel.

Medtem pa je vojska dobila zeleno luč za operacijo Cobalt, kar pomeni, da je začela z bombami čistiti področja, na katerih je bilo največ  okuženih, kar je te pognalo v beg proti morju. Madison, Travis, Daniel in njihove žalujoče družine se v drugi sezoni podajo na pot proti neznanim pristaniščem, ne zavedajo pa se, da nikjer ne piše, da je morje bolj varno kot kopno …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.