Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Konec za eno najbolj cenjenih slovenskih skupin

Res Nullius Matej Nahtigal
1991–2013. Konec poti ene od najbolj cenjenih slovenskih rock skupin. Decembra zadnji koncerti.

"Skupina Res Nullius se je po skoraj 25 letih delovanja, petih posnetih albumih ter nebroj odigranih koncertih doma in v tujini odločila, da zaradi pomanjkanja ustvarjalne energije preneha delovati," se je glasilo PR-sporočilo, ki so ga poslali javnosti. Dodatnih komentarjev ne želijo dajati – tudi ne na to, ali sta kriva (pre)-
majhen slovenski trg in nezmožnost preživetja, če bi se ukvarjali samo z glasbo. Odgovora na to, zakaj so pravzaprav "vrgli puško v koruzo", nismo dobili. Se pa fantje zahvaljujejo vsem, ki so jih v teh letih podpirali. Na vprašanje, ali je v prihodnosti možna vnovična združitev, so diplomatsko odgovorili: "Nikoli ne reci nikoli!"

Zadnje koncerte skupine Res Nullius si boste lahko ogledali 3. decembra v Kinu Šiška (Izštekanih 20), 6. decembra v Orto klubu, 7. decembra v Dolenjskih Toplicah (Kewdr), 14. decembra v koprskem Snack Baru in 25. decembra v velenjskem Max klubu. Pa srečno pot!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.