Šport
27 ogledov

Kopi v Slovenijo prihaja v soboto

Sport 14.05.12, anze kopitar, foto: reuters Reuters
"Imeli smo občutek, da lahko izsilimo šesto tekmo," je na svoji spletni strani Anzeseleven.com po odločilnem porazu v Chicagu in izpadu iz boja za Stanleyjev pokal dejal Anže Kopitar, ki z LA Kings tako ne bo ubranil naslova prvaka lige NHL.

Anže Kopitar je po izpadu iz letošnje končnice lige NHL proti Chicagu na kratko strnil svoje misli. V Sloveniji ga bodo navijači in mediji prvič lahko pozdravili že prihajajočo soboto, ko bo v Hrušici potekal Vikend zabave in športa.

"Razočaranje je vedno prisotno, ko izpadeš in se sezona zaključi na tak način. Kljub temu, Chicago je dobra ekipa in jih moram pohvaliti. Imeli pa smo občutek, da lahko izsilimo šesto tekmo in da se vrnemo nazaj v Los Angeles, vendar nam to žal ni uspelo," je občutke po izpadu proti najboljši ekipi rednega dela letošnje sezone v Ligi NHL opisal slovenski hokejski zvezdnik in dodal, da so v Chicago odšli z mislimi, da izsilijo šesto tekmo, kar bi bil prvi korak do tako imenovanega “comebacka”, a jim ta žal ni uspel.

Prihodnjo sezono spet lov na stanleyja

Kopitar je s sezono, ki jo je začel na Švedskem, po koncu lockouta pa nadaljeval v Los Angelesu, zadovoljen, čeprav vse ni šlo po načrtih: "Sezona na Švedskem je bila v redu. Tam sem se imel zelo dobro, ekipa me je zelo lepo sprejela, všeč mi je bilo tudi samo mesto, zelo dobro sva se počutila tudi z Gašperjem. Glede na to, da sva prvič igrala skupaj, je bila to super izkušnja. Kar se tiče sezone v Los Angelesu je bila zelo natrpana, zelo naporna in na koncu nismo uspeli doseči cilja. Če potegnem črto, mislim, da je bila sezona kar v redu."

Kopitar v finalu ne bo navijal niti za Chicago, niti za Boston: "Nimam nobene želje, kdo bi zmagal. Ko smo izpadli, niti ni važno, kdo zmaga. Prihodnje leto bo potrebno zopet priti v finale oz. pred tem še priti v končnico in tako bomo zopet lahko napadli Stanleyjev pokal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.