Magazin > VIP
26 ogledov

Naši košarkarji Alyo pripeljali do roba solz

blok party
1/7
Katja Uran
V času, ko bodo moški z očmi prikovani na televizijski zaslon in v tekme Eurobasketa, njihove boljše polovice ne bodo počivale. Naše estradnice so nam zaupale, kaj bodo v tem času počele one.

Čeprav so pred nami tedni, ko lahko ženske uživajo v času zase, jih bo kar nekaj sedelo ob svojem dragem in morda še bolj bučno navijalo za naše fante. Nekatere pa bodo ta čas izkoristile za pospravljanje poletne garderobe, sprehajanje psa ali igranje s hčerko.

Pevka Alya: "Tudi jaz gledam košarko (smeh). Sicer moj dragi ni nek strasten navijač, a ko so zanimive tekme, jih pogledava. Tudi jaz jih, kadar utegnem, z veseljem gledam ali pa vsaj poslušam, kako se odvija tekma. Ko pa padem notri, pa padem 'ful' (smeh). Tako kot recimo včeraj (tekma s Španijo, op. a.), fantje so me tako ganili, da sem imela kurjo polt in šlo mi je skoraj na jok. Kar nisem mogla verjeti, kako so razturavali!"

Pevka Kataya: "Košarka je že od nekdaj moj najljubši šport, saj sem jo trenirala tri leta, tik pred sprejetjem v klub, pa sem morala opustiti treniranje zaradi zdravstvenih razlogov. Tako, da še vedno rada vržem na koš (smeh). Moj fant pa sicer ne mara gledati športa po televiziji, saj je mnenja da se je športa bolje udejstvovati, kot pa samo sedeti in ga opazovati, z njim se popolnoma strinjam in želim vso srečo vsem, ki bodo tekmovali."

Manekenka in voditeljica prihajajočega šova TE4, Tjaša Kokalj: "Če bo moj dragi doma gledal košarko, ki jo po službeni dolžnosti mora, jo bom tudi jaz gledala in navijala. Kadar sem pa sama, se vseeno pogosto zgodi, da premaknem na športni kanal in navijam za naše. Sicer bom pa delala in se ukvarjala z mojim psičkom."

Pevka Špela Grošelj: "Do pred kratkim nisem bila neka navdušenka, a te ta evforija potegne notri. Zato mislim, da bom spremljala kar nekaj tekem. Ta adrenalin, ko gledaš, če bodo dali koš ali ne, je tako vznemirljiv, da jih bom pogledala kar precej."

Pevka in televizijska voditeljica Saša Lendero: "Ker se ravno intenzivno pripravljamo na šov Ljubezen na deželi, nisem čisto prepričana, če mi bo uspelo spremljati košarko. Vendar pa moj Miha vsak prosti trenutek, tudi, če sva kje drugje, izkoristi za to, da se zagleda v kak TV ekran (smeh). Zato vem, da si bo vsekakor vzel čas za to, jaz pa bom vsaj z enim ušesom pri stvari, saj Miha tako navdušeno navija, da to doseže tudi mene."

Televizijska voditeljica Ota Roš: "Definitivno bom šla na kakšno tekmo, a ravno včeraj, ko je moj dragi gledal tekmo (proti Špancem, op. a.), sem ga jaz veselo žurala (smeh) in spremljala vmesne rezultate. Sicer pa nameravam spremljati vse slovenske tekme. Ko pa bo Borut gledal tekme, ko ne igrajo naši, bom začela s pospravljanjem poletnih oblačil. Garderobo bom šla menjat, ker menda ne bo več fajn vreme."

Pevka Rebeka Dremelj: "Vsak zavedni Slovenec mora gledati Eurobasket, a vem, da se bo kakšna izpuščena tekma oprostila vsaj nam mladim mamicam (smeh). Sem pa prepričana, da tekem moj dragi ne bo gledal doma, ker to znajo potem fantje izkoristiti, saj se dobijo že dve uri pred tekmo in potem še podaljšajo. Jaz bom navijala, a pri nas zaenkrat naša Šajana diktira tempo našega življenja in je vse vprašanje, koliko nam bo dovolila (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.