Šport > Nogomet
30 ogledov

"Kot da bi seksala z mrtvecem"

Xoana Gonzalez Instagram
Argentinski model Xoana Gonzalez je na perujski televiziji spregovorila tudi o spretnosti Lionela Messija zunaj zelenic. Na igrišču mu gre po njenih besedah precej boljše.

Marsikateri model je v preteklosti že znal poskrbeti, da se govori o njem, za podoben 'podvig' se je zdaj odločila Argentinka Xoana Gonzalez. Ta je sodelova v perujskem televizijskem šovu "Cena resnice" in spregovorila o spolnosti z Lionelom Messijem.

"To se je zgodilo pred davnimi leti, bil je še zelo mlad. No, vedel je, kaj počne, vse skupaj se ni zgodilo slučajno," je o prvem srečanju z Messijem dejala Gonzalezova. Do nje je pristopil sicer njegov varnostnik.

"Hitro sem dojela, da je zelo sramežljiv. Pogovarjala sva se o glasbi, ne morem pa se spomniti, ali mi je dejal, če ima dekle. Po nekaj časa sva odšla v njegovo stanovanje," je še dejal Xoana in nadaljevala z bombo, ki so jo z veseljem pograbili perujski in ostali mediji: "Ko ga gledate na igrišču, pričakujete čudesa tudi v postelji. Želela sem, da mi pokaže še kaj več. Na koncu sem se počutila kot da sem z mrtvecem."

 

Buenos días...retomando el instagram...los extrañe

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on May 12, 2016 at 7:20am PDT

 

Buenos dias...besos!

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on May 5, 2015 at 10:01am PDT

 

Buenos días

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on Mar 9, 2016 at 6:58am PST

Komentarjev 5
  • prrotti 20:21 01.avgust 2016.

    vi vsi tu pod mano samo lahko drkate na njene joške

  • McClain 18:28 01.avgust 2016.

    haha, točno tako

  • Protoncek 16:29 01.avgust 2016.

    Tako umetna je lahko še srečna, da mu je sploh vstal...