Magazin > VIP
50 ogledov

Kourtney Kardashian in Scott Disick končala po devetih letih

kourtney kardashian scott disick Profimedias
Kourtney Kardashian je očitno končno srečala pamet, saj se je po devetih letih razburkane veze odločila, da čas za spremembo.

Zvezdnica resničnostne televizije Kourtney Kardashian je iz hiše nagnala svojega partnerja Scotta Disicka, s katerim ima tri otroke. V razburkani zvezi sta bila kar 9 let in veliko večino časa sta se trudila, da bi obdržala to, kar sta imela.

Šestintridesetletna Kourtney se je odločila, da konča zvezo s štiri leta mlajšim Scottom, ko je končno videla, da ga ne more nadzorovati. Scott je namreč znan po svoji ljubezni do divjih zabav in alkohola. Tokrat so bile fotografije iz Monaka z nekdanjim dekletom za Kourtney kaplja čez rob. Njuno zvezo je končala pretekli vikend, kar je bilo razvidno tudi iz socialnih omrežij, saj vikenda, ko Američani praznujejo dan neodvisnosti, nista preživela skupaj.

"Scott hodi okoli in po zabavah govori, da je samski. Kourtney ga je pustila, ko je videla slike iz Monaka. Že kakšen mesec ga ni domov, saj samo potuje in se udeležuje različnih zabav," je povedal vir blizu družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.