Slovenija
58 ogledov

Niso mogli prehvaliti Kozmusovega teka

Brežice Moje Mesto
1/12
Saša Despot
Brežice so ponovno tekle s Primožem Kozmusom. Tudi letos je bil tek zadnji vikend v juniju v Brežicah poln športa, zabave in druženja. Utrinke s prireditve si oglejte skozi objektiv našega fotografa.

V okviru festivala "Brežice, moje mesto", je bil v soboto že peti Brežiški tek s Primožem Kozmusom. Tekače, ki že jubilejno zadnji vikend v juniju prihajajo v Posavje iz celotne Slovenije, so tudi letos čakali trije teki in bogat spremljevalni program. Popoldne so se lahko obiskovalci okrepčali na Kuhni na ulci, kjer so se predstavile posavske restavracije, po teku pa je vse čakala zabava s skupinami Grizl, Maraaya in Gibonni v duetu z Vlatkom Stefanovskim.

Udeleženci so bili več kot navdušeni:

Alenka, Krško
"Čestitke za odlično organizacijo še z moje strani, enkratni ste:) Kapo dol za vse, od začetka do konca! Vzdušje na teku je bilo super, tako da se sigurno vidimo naslednje leto."

Davor, Sorica
"Pozdravljeni, letos sem se prvič udeležil vašega teka, počutil sem se kot doma, organizacija je bila vrhunska, vzdušje pa fantastično. Primož in celotna ekipa na čelu z napovedovalcem Petrom Kavčičem, kapo dol za opravljeno delo,drugo leto se pa spet vidimo. Športen pozdrav ..."

Nataša, Trbovlje
"Še enkrat čestitke za odlično organizacijo, res je bilo lepo poskrbljeno za naše sončke!"

Marinka, Šentjur

"Čestitke za najbolj kvalitetno izpeljan Primožev tek, kot ga jaz vsako leto poimenujem. Res ste vrhunski pri sami organizaciji, kot tudi pri izbiri glasbenih skupin, skratka resnično ste najboljši, zato se vsako leto udeležim teka. Pripeljem se iz Šentjurja in žuriramo do jutranjih ur, skratka počutimo se »the best!« Še naprej veliko uspeha pri organizaciji tega najboljšega dneva, ki ga preživim v Brežicah. ..."

Pavle, Novo mesto
"Sinoči sem bil v Brežicah priča enemu najbolje organiziranih tekov v Sloveniji. Poleg tega je bilo vzdušje prav "olimpijsko" s Primožem v družbi. Vse je bilo super, od napovedovalca g. Kavčiča, vseh marljivih ljudi, ki so skrbeli za tekače, do tekačev, ki so se hrabro spopadli s progo. Ne hodim na teke zaradi nagrad ipd. Tokrat sem bil prijetno presenečen nad bogato vsebino vrečke in lepe majice. Pridemo tudi drugo leto SIGURNO. Primožu pa veliko uspehov na SP in IO, on to zmore. ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.