Magazin > VIP
57 ogledov

Kraljevi ne naši pašteti

Ponudb, ki so tekmovale za uvrstitev na poročni jedilnik vojvode in vojvodinje C Žurnal24 main
William in Kate paštete argeta nista uvrstila na poročni jedilnik.

Konec aprila se je s poroko princa Williama in Kate Middleton zgodil eden od najodmevnejših dogodkov leta. Za laskavo uvrstitev na poročni jedilnik pa se je takrat potegovala tudi pašteta argeta.

“Kraljevi dvor nam je posredoval sporočilo, da bodo na vsa povpraševanja in ponudbe, ki so jih prejeli pred in med poročnim časom, odgovorili, da pa je tega kar veliko, tako da bo postopek daljši. To hkrati pomeni, da naša ponudba ni bila sprejeta in da argete niso uvrstili na poročni jedilnik, bili pa smo opaženi, saj so sporočilo dobili tako na kraljevem dvoru kot na ambasadi,” so nam na vprašanje, ali sta se vojvoda in vojvodinja Cambriška v Buckinghamski palači mastila s pašteto argeta, odgovorili iz Atlantic Grupe.

Za razočaranje ni prostora
Zaradi zavrnitve niso razočarani. “Vemo, da smo storili drzen korak, za katerega bi se verjetno odločil malokdo, zato za razočaranje tu ni prostora, in tudi v prihodnje si bomo drznili predstaviti nove, drugačne ideje, saj s tem dosegamo pozornost in širimo glas o svojem kakovostnem izdelku,” so dejali in dodali, da se jim je ideja porodila predvsem zaradi izdelka, ki je po njihovem mnenju primeren za uvrstitev na katerikoli jedilnik.

“Tako smo pomislili, da bi lahko argeto pripeljali v Buckinghamsko palačo. Poroka princa Williama in gospodične Middleton pa se nam je zdela ravno pravšnja priložnost za to.”

Ideja o ponudbi sicer sovpada z novo kampanjo za argeto, ki se je začela konec maja in s katero pri podjetju predstavljajo novi okus primavera pod geslom Vsak lahko jé kot kralj.

“Prepričani smo, da bomo presenetili še s kakšno izvirno idejo,” so napovedali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.