Magazin > VIP
15 ogledov

Kraljevo dete pride na svet aprila

william, kate middleton Profimedias
Iz Kensingtonske palače so sporočili, da se bo drugi otrok princa Williama in Kate Middleton rodil aprila naslednje leto.

Kate že od samega začetka mučijo slabosti, zaradi česar je morala odpovedati vse svoje obveznosti. Njeno stanje naj bi se počasi izboljševalo, je povedal tiskovni predstavnik palače. V torek naj bi se tako že udeležila prve obveznosti. Skupaj s princem Williamom bosta pozdravila singapurskega predsednika s soprogo, ki prihajata na štiridnevni obisk Velike Britanije. 

Drugi otrok se bo rodil aprila, kar pomeni, da se zna zgoditi, da bo praznoval na isti dan kot prababica. Kraljica Elizabeta II je namreč rojena 21. aprila. Stavnice si že manejo roke, saj ime Elizabeth kotira zelo visoko, če se bo paru rodila punčka. 

Namigovanj tujih medijev, da naj bi Kate pričakovala dvojčka, iz palače niso potrdili. Ali so bila to zgolj natolcevanja, bo tako pokazal čas. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.