Kranj
51 ogledov

V Kranju bodo na Plazma Športnih igrah zablesteli mladi športniki

Plazma Športne igre mladih Daniel Novaković
V Športnem parku Kranj se bodo jutri ob 12.00 zbrali mladi športniki in navdušenci nad zdravim načinom življenja.

Dogodek je organiziran v okviru Plazma Športnih iger mladih in obeta razburljivo popoldne, kjer bo več kot 200 otrok preizkusilo svoje sposobnosti v različnih športnih disciplinah. Prireditev ni le tekmovanje, ampak priložnost za učenje in odkrivanje novih veščin. Otroci bodo imeli priložnost tekmovati v teku na 60 metrov in v igri med dvema ognjema, prav tako pa bodo lahko sodelovali v delavnicah o varni rabi interneta in izobraževanju o trajnosti ter ločevanju odpadkov.

Župan Mestne občine Kranj, Matjaž Rakovec, je poudaril pomembnost dogodka. "Najlepša hvala organizatorjem iger mladih, da spodbujate mlade k zdravemu športnemu načinu življenja. Ukvarjanje s športom je najboljša popotnica, ki jo otroci lahko prenesejo v svet odraslih. Staršem pa polagam na srce, naj bodo zgled svojim otrokom kako zdravo, prijetno in koristno preživljati prosti čas," je izpostavil župan.

Direktor Plazma Športnih iger mladih, Boris Mikuž, je dodal: "Plazma Športne igre mladih so zasnovane z vizijo povezovanja mladih skozi šport, kjer lahko otroci in mladostniki razvijajo svoje talente, krepijo medsebojno sodelovanje in se učijo pomembnih življenjskih vrednot. Telemachov dan športa je izjemna priložnost, da se mladi preizkusijo v različnih športnih disciplinah in hkrati spoznavajo pomen trajnostnega razvoja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.