Magazin > VIP
385 ogledov

Kranjec posvojil deklico iz Afrike

navijači gledalci Slovenija Ukrajina EuroBasket Stožice Ljubljana Saša Despot
Robert Kranjec in njegova žena Špela naj bi postala starša osemmesečni deklici.

Robert Kranjec in njegova žena Špela naj bi v Afriki pred kratkim posvojila osemmesečno temnopolto deklico, ki sta jo poimenovala Pika Felicija, poroča revija Lady. Po dojenčico naj bi se Špela odpravila sama, saj je naš orel že začel sezono smučarskih skokov. Za komentar smo poklicali Robija, ki nas je odslovil s stavkom: "Ne dajem izjav." Skrivnostni so tudi pri Smučarski zvezi Slovenije, kjer pravijo, da zasebnega življenja športnikov ne komentirajo.

Bolj zgovorni pa so njuni prijatelji, ki so Špeli že čestitali na Facebooku. "Špelca, želim vam veliko lepih in zabavnih trenutkov z dojenčico, saj si jo zaslužita, zdej pa skupj navijajta za očija.", "Špelca malo z zamudo, ampak iz srca, vse najboljše mali princeski ... Zdaj pa bo bučno navijanje za supr očija!!!!" in "Špela, slišali smo čudovito novico o vajini dojenčici /.../" se glasijo čestitke na družabnem omrežju.

Komentarjev 9
  • franke 11:22 20.december 2013.

    PIKA FELICIJA DOBRODOŠLA V SLOVENIJI. IN HITRO ZRASTI DA BOMO NAVIJALI ZA OČIJA.

  • KOJAK 10:14 20.december 2013.

    Probaj posvojit otroka v Sloveniji potem se pa javi in pametuj. Če za posvojitev iz npr. Rusije potrebuješ nekaj 10.000 € in traja eno leto. Posvojiti ali biti donator pa je razlika kot dan in noč.

  • KOJAK 10:11 20.december 2013.

    Si sam dovolj velika sirota, očitne ne poznaš birokracije in ovir za posvojitev v Sloveniji.