Šport
70 ogledov

Kranjec se je moral zglasiti na policiji

kolo robert kranjec Facebook
Slovenski orel Robert Kranjec je z družinico obiskal vodni park ob Gardskem jezeru, kjer ga je na avtu pričakalo sporočilo, naj se zglasijo na policijski postaji.

Robert Kranjec je na družabnem omrežju Facebook razkril nenavadno zgodbo, ki se mu je pripetila med letovanjem ob Gardskem jezeru. Eden od najboljših slovenskih smučarskih skakalcev se je z družino vračal proti avtomobilu, ko je ugotovil, da na strehi ni koles.  

''Sem rekel ženi, glej, ni koles, pa je zamišljeno pogledala gume na avtu in rekla - pa saj so!'' je zapisal Kranjec, ki je na avtu dobil sporočilo, naj se zglasi na policijski postaji.

Po parkirišču se je namreč pred tem sprehajal kriminalist v civilu, ki je zalotil Italijana, starega od 45 do 50 let, ki je družini Kranjec kradel kolesa.

''Na avtu nas je čakalo sporočilo, da naj se oglasimo na policijski postaji. Na parkingu se je namreč sprehajal kriminalist v civilu, en fant, star 25 let, ful prijazen dečko, in zagledal enega Italijana, tam starega okrog 45-50 let, ko nam je kradel kolesa s stehe, kar z nosilci vred. Ga je pustil, da je zlomil oz. prerezal tri ključavnice, kolesa snel in tik preden jih je dal v svoj kombi, stopil v akcijo,'' je še zapisal Kranjec in dodal, da se zaradi obilice tatvin na parkiriščih in okolici kar mrgoli policistov.

V ponedeljek smo poročali o sreči Gorana Dragića, ki je na Murterju izgubil denarnico z vsemi dokumenti, a se je po zaslugi poštenega čistilca plaže vse srečno končalo. 

 
Komentarjev 10
  • Smesko 07:44 13.julij 2016.

    Ko vprašaš našo občino (Maribor) in policijsko upravo (Maribor), zakaj se na podoben način ne varuje mesta oziroma zakaj je tako malo policije v mestu, ki bi preprečevala razne goljufije in nasilja, katera se v porastu dogajajo (in se iste ...prikaži več goljufije vršijo že več let pa brez ukrepov), niti ne odgovorijo (verjetno so na dopustu, kot vedno).

  • mrki 07:31 13.julij 2016.

    problem smo volilci , ki volimo vedno kučanove derivate - od tu se vse začne !

  • mrki 07:29 13.julij 2016.

    kje si pa ti vidu pri nas policiste in redarje ? v civilu pa še posebej ne !! pri nas imamo samo inkasante v plavi in še kakšnoi barvi.