Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Krave napadle planinko

Å vica, krava Žurnal24 main
Kranjskogorski gorski reševalci oskrbeli rane planinki, ki so jo poškodovale krave na poti v Krnico.

Nekaj po deveti uri zjutraj so krave na pašniku ob poti v Krnico napadle in poškodovale mimoidočo planinko, poroča republiški center za obveščanje. Reševalci kranjskogorske reševalne službe so ji nudili prvo pomoč in ji oskrbeli rane ter jo s terenskim vozilom prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Kranjsko Goro.

Na Zdravstveni postaji Kranjska Gora so nam potrdili, da je bila planinka pri njih in da se trenutno zdravi na kirurgiji v jeseniški bolnišnici. Zaradi zaupnosti podatkov o njenem zdravstvenem stanju ne dajejo.

Komentarjev 5
  • Mira Potušek 18:38 22.julij 2011.

    Oprosti ampak jaz nimam hleva niti krav in nisem Bohinjka!Imam pa srčno kulturo ne prenesem nesramnih ljudi!Menim da vsak ki obiskuje gore mora spoštovati naravo in njene naravne zakone,čene je bolje da je doma!Manj nesreč bi bilo če bi bilo ...prikaži več tako.Le malo razmisli pa boš vedel da je res tako.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:00 21.julij 2011.

    Mira ne pozab zjutrej,preden greš v hlev nadet rute,da ne boš v nevarnosti!

  • Mira Potušek 20:23 21.julij 2011.

    Tako trapast komentar napiše lahko samo govedo na dveh nogah ! Živali so del tega okolja in so ogrožene glede turistov ki mislijo da so vse v tem okolju.Ko še ni bilo turistov so živele po zakonu narave!Ne žalite Bohinjk ...prikaži več in jih ne podcenjujte in žalite ker ne veste nič o njihovem trdem življenju.Ko greš v hribe se prilagodi zakonu narave,če pa tega nisi zmožen pa ostani v dolini pa uživaj v kavarnah in diskotekah kakor si pač navajen.Če pa greš v hribe si pa nadeni ruto da se boš ločil od goveda!!!Tako si sam rekel!!!