Šport
31 ogledov

Krim zapuščata še dve Romunki

(Krim Mercator - Sävehof) Tone Tiselj Saša Despot
Potem ko so Ljubljano pred tedni zapustile tri rokometašice, ekipo slovenskih prvakinj zdaj zapuščata še dve igralki.

Najboljši slovenski ženski rokometni klub Krim Mercator bo v prihodnjih dneh ostal brez dveh romunskih igralk. Po poročanju uradne spletne strani Lige prvakinj Krimovo barko zapuščata krožna napadalka Oana Manea in vratarka Talida Tolnai, ki se po dobre pol sezone vračata v domovino. Dveletni pogodbi sta podpisali z ambiciozno ekipo CSM Bukarešta.

Predsednik potrdil

"Oana Manea in Talida Tolnai bosta igrali za CSM Bukarešto v naslednjih dveh letih. Debitirali bi lahko že v sredo, v romunski ligi proti Coroni Brasov," je za ProSport izjavil predsednik bukareškega kluba Constantin Caliman. CSM je trenutno na sedmem mestu romunske lige in se poteguje za končnico prvenstva.

Že pred dnevi je z istim klubom podpisala prav tako že nekdanja krimovka Patricia Vizitiu. Ljubljančanke so pretekli konec tedna ponovno osvojile pokalno lovorilo, že 16.; v finalu so bile boljše od Zagorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.