Slovenija
55 ogledov

Kriminalisti na upravi Lekarne Ljubljana

Leo Oblak (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Hišne preiskave na upravi Lekarne Ljubljana. Domnevna kazniva dejanja, v katera naj bi bila vpletena Marko Jaklič in Leo Oblak.

V današnji kriminalistični preiskavi s področja gospodarskega kriminala in korupcije so preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) preiskovali šest fizičnih oseb. Pridržali niso nikogar, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Postopek je povezan s kaznivimi dejanji nedovoljenega sprejemanja daril, nedovoljenega dajanja daril, pranja denarja ter zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti.

Kriminalisti naj bi preiskovali domnevna kazniva dejanja, ki naj bi jih pred leti storila prvi mož lekarne Marko Jaklič in medijski mogotec Leo Oblak, kriminalisti pa naj bi preiskovali tudi Davina Poherca, predsednika uprave Kemofarmacije.

Kriminalisti so sicer danes obiskali tudi sedež Lekarne Ljubljana ter sedež družbe Infonet media. Po poročanju medijev naj bi namreč preiskovali posle nekdanjega predsednika uprave Lekarne Ljubljana Marka Jakliča in lastnika Infonet medie Lea Oblaka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 09:41 09.november 2016.

    Kriminalisti NPU delujejo po naročilu šefov ! Vprašanje kdo so šefi v Sloveniji ,ki vodijo vse naše politične marionete !

  • Ferluci 18:09 08.november 2016.

    To je to: spet ena izmed župankovićevičeve zaščite. Vse je že zdavnaj mimo, Jakliča že zdavnaj ni več na obzorju.. Važno, da so ovce srečne in blebetajo o pravni državi...

  • valerijakregar 13:03 08.november 2016.

    vsaka vam čast fantje.ampak glede na sodne epiloge pri nas je najbolje, da dan preživite v bližnjem bifeju na kavi.bomo veliko prihranili.ta rdečirilec je pri nas zaščiten bolj kot kočevski medvedje !!!!!!!!!!!!!