Slovenija
34 ogledov

Kriminalisti Senici blokirali milijonsko premoženje

Miro Senica Saša Despot
Po poročanju ene od slovenskih televizij so kriminalisti NPU Miru Senici blokirali za več milijonov evrov premoženja.

Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada so odvetniku Miru Senici zaradi domnevne zlorabe položaja in pranja denarja blokirali za okoli pet milijonov evrov premoženja ter še tri osebne bančne račune, na katerih naj bi bilo več kot 50.000 evrov, je poročal POP TV. Senica teh informacij za omenjeno televizijo ni želel komentirati.

Miru Senici so po informacijah POP TV blokirali za okoli pet milijonov evrov premoženja - vilo v Portorožu, dve stanovanji v Ljubljani in zemljišča na Koroškem. Prav tako so mu blokirali tudi tri osebne bančne račune, na katerih naj bi bilo več kot 50 tisočakov.

Od Vegrada neupravičeno prejel 1,3 mio. evrov?

Omenjena televizija je že pred dobrim tednom dni poročala, da so kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) Senico kazensko ovadili. Od Vegrada naj bi neupravičeno prejel 1,3 milijona evrov, ki so jih prikazali kot plačilo direktorici kmetije Bužekijan za svetovanje pri nakupu delnic Delamarisa, dejansko pa naj bi bil denar namenjen Senici.

Komentarjev 12
  • privat 14:46 11.september 2013.

    kaj misliš da se stem ukvarja samo senica?? če bi poznal resnico ,bi takoj vzel pasoš in stisnil v ...abanija je boljša!!

  • dragec 09:22 21.julij 2013.

    Kako je to grozno, odvetniška korupcija

  • JANEZON 08:32 21.julij 2013.

    Kdaj pa pridejo na vrsto zločinci,ki so potopili državo v ta drek?Kdaj bodo zamrznili njim premoženje,ki ga je toliko, da bi takoj poplačali vse pufe?Kdaj bodo odgovorni za stanje v državi stopili pred sodnike?Vsi vemo, kdo so ...prikaži več to!V glavnem so še vedno v parlamentu.............