Šport
73 ogledov

Kristan v dresu nove Olimpije

Robert Kristan EPA
Dolgoletni slovenski reprezentančni vratar bo kariero nadaljeval v Ljubljani.

Hokejisti ljubljanskega kluba HK Olimpija so se v novi sezoni, v kateri bodo nastopali v mednarodni alpski ligi, okrepili s 34-letnim dolgoletnim reprezentančnim vratarjem Robertom Kristanom.

Po negotovi usodi HDD Olimpije bo v dvorani Tivoli v novi sezoni igral le en klub, HK Olimpija, ki ga v vlogi predsednika vodi nekdanji reprezentant Tomaž Vnuk. Olimpija naj bi dobila novega sponzorja, ki bi jim skupaj s Hokejsko zvezo Slovenije (HZS) omogočil normalno finančno izpeljavo sezone. Kot kaže, bo v moštvu tudi nekaj igralcev iz HDD Olimpije, ki so zamenjali klub v prestopnem roku.

Kristan je izpustil lansko klubsko sezono in zato tudi ni nastopal v reprezentančnem dresu. Jeseniški vratar je bil del slovenske reprezentance na zimskih olimpijskih igrah leta 2014 v Sočiju, v preteklosti pa je igral tako za jeseniško in ljubljansko moštvo, pa za zagrebški Medveščak, nazadnje pa je igral na Češkem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.