Magazin > VIP
85 ogledov

Kristen Stewart prvič o razmerju s poročenim moškim

Kristen Stewart Rupert Sanders FameFlynet
Igralka Kristen Stewart je za Marie Claire prvič spregovorila o razmerju s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, zaradi katerega se je končala njena zveza z igralcem Robertom Pattinsonom.

Robert Pattinson in Kristen Stewart sta veljala za sanjski par Hollywooda. Njuna ljubezen se je začela med snemanjem sage Somrak, končala pa, ko so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih se je Kristen "muckala“ z režiserjem Rupertom Sandersom.

Kristen razmerja s poročenim Sandersom, ki se je kmalu po razkritju ločil, ni nikoli komentirala. Za Marie Claire je naredila izjemo. "Zažgala sem svoje življenje in gledala, kako gori,“ je izjavila 25-letnica in dodala, da je bila v tistem času v zelo travmatičnem obdobju. "Najhuje je bilo med 15 in 20 letom. Ves čas me je bilo strah. Obsedena sem z nadzorom. Če nisem vedela, kako se bo neka stvar iztekla, sem se s tem tako obremenjevala in samo sebe zavirala, da je bilo zares izčrpavajoče,“ je še izjavila igralka in dodala, da je ponosna, da ni padla v depresijo. "Z leti sem postala pametnejša in tudi bolj sproščena,“ še pravi zvezdnica, ki je srečo sedaj našla v objemu ženske, Robert pa je srečen z glasbenico FKA twigs.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.