Šport
21 ogledov

Kritike utišala na domiseln način

kim sears op avstralie finale EPA
Zaročenka Andyja Murrayja se je na finalnem obračunu OP Avstralije pojavila v majici z napisom ''opozorilo staršem, eksplicitna vsebina''.

Kim Sears, zaročenka Andyja Murrayja, se je na OP Avstralije znašla v središču pozornosti, potem ko je na polfinalnem obračunu med Murrayjem in Tomašem Berdychom dodobra ozmerjala češkega tenisača. Murray je izjave svoje izbranke poskušal opravičiti, Searsova pa je kritikom odgovorila na precej domiseln način. Nase je nadela opozorilno nalepko o eksplicitni vsebini.

Njene besede so v teniški skupnosti naletele na mešan odziv. Na eni strani so tisti, ki pripetljaj razumejo kot zabaven, a pretiran čustven odziv, spet drugi pa ji neprimerne izjave močno zamerijo. Famozne besede so postale pravi hit na družabnih omrežjih, kjer se zadnje dni pojavljajo v najrazličnejših oblikah in interpretacijah. 

Murray je v finalu OP Avstralije moral priznati premoč Novaku Đokoviću.

kim ears tvit op avstralije | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:28 01.februar 2015.

    še zmer grdo da je zmerjala. pač naj se lepo sprijazni s tem da pač vsi nimajo tazga mnenja o njej kot ona in je to to pa naj misl na druge stvari. to da se pa zdej še igračka ...prikaži več s tem kaj drugi misljo o njej je pa otročje.