Šport > Nogomet
49 ogledov

Kronaveter z novo pogodbo

Rok Kronaveter, Milan Mandarić SPS/NK Olimpija Ljubljana
Najkoristnejši nogometaš minule sezone je podaljšal pogodbo z Olimpijo.

Rok Kronaveter je pogodbo z Olimpijo podaljšal fo konca junija 2019. V minuli sezoni je bil med najazslužnejšmi za naslov Ljubljančanov, dosegel je 17 zadetkov, z dobrimi predstavami pa si je naposled prislužil tudi klic v reprezentanco.

"V imenu kluba in v svojem imenu z velikim zadovoljstvom sporočam, da je Rok Kronaveter podaljšal pogodbo z NK Olimpija Ljubljana. V veliko čast bo v prihodnjih treh letih imeti v klubu nogometaša, kakršen je Rok. To je dobra novica za klub in za naše navijače, verjamem, da bomo v prihodnjih treh letih skupaj ustvarili nove uspehe,“ zadovoljstva ob obnovitvi sodelovanja ni skrival predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić.

"Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo z Olimpijo. Rad bi se zahvalil predsedniku in športnemu direktorju, saj sta bila v naših pogovorih izjemno korektna. Prepričan sem, da bomo tudi v bodoče uspešno sodelovali ter nadaljevali lepo zgodbo Olimpije," pa je za klubsko spletno stran dejal Kronaveter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.