Magazin > VIP
374 ogledov

Ksenija Kranjec: Taboljš prijatelji vam punce porivajo

ksenija kranjec Facebook
Nekdanja tekmovalka Big Brotherja, Ksenija Kranjec, jezna na Korošce.

Ksenija Kranjec je brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o svojih nekdanjih sokrajanih, ki o njej očitno nimajo najlepšega mnenja. "Moja preljuba Koroška. Ne grem vam iz glave, no ... Še ko me ni, se radi o meni pogovarjate? To pomeni, da sem čudo od žene, a ?! Pozdrav na KOROŠKO, gor iz lepega sončnega Celja, kjer se imamo tako fajn, da nimamo časa, da bi se spomnili na koga! Še malo pa več ne bom vedela, kje kaj stoji tam v vaših koncih,“ je Ksenija zapisala na Facebooku in še dodala: "Dokler boste vi celi ubogi ob kavicah razmišljali, kaj se dogaja z mano ??? (p.s. Svoje ritke poglejte ... Tako ste mali, da se med sabo vlačite en z drugim) Kako lahko en drugemu tam gor sploh pogledate v oči????? Taboljš prijatelji vam punce porivajo, taboljš kolegice vam pa fante kradejo ??“

Ksenija je sicer znana po tem, da na Facebooku rada zelo ostro komentira ljudi, ki se na takšen ali drugačen način vmešavajo v njeno življenje ali ga komentirajo. "Če pa kaj, sem pa direktna pa NIKOLI ne lažem," o sebi pravi svetlolaska.

Komentarjev 8
  • pisava 12:38 24.april 2016.

    Neka sponzoruša z malim IQ in zero EQ.

  • pisava 12:35 24.april 2016.

    Še ena z botoksom napihnjena sponzoruša.

  • Five 16:51 23.april 2016.

    Ženska se je potrudila za svoj izgled. V BB je seksala, potem pa hodila postanovanju s celim izlivom na obleki, od riti dol. Vse kar je teklo od njega in njeje ostalo na njeni obleki. Jej, jej, neokusna ...prikaži večkusna takrat in tudi danes.Podobo je kopirala od seks lutke. Faco ima čist enako. Bi bilo bolje da je tiho.Kar je nagravžno še ni slavno!