Magazin > VIP
230 ogledov

Ksenija Kranjec z očitki zbombardirala Mirelo

Ksenija Kranjec Facebook
Ksenija Kranjec je prostovoljno zapustila šov Parovi in ob prihodu domov videla, da jo je obrekovala Mirela Lapanović, ki pa v šov vstopa v tem tednu.

Po tem, ko se je Ksenija Kranjec vrnila v Slovenijo, je na svojem Facebooku objavila status, namenjen Mireli Lapanović. Ksenija je namreč zadnje tri mesece preživela v srbskem šovu Parovi, kamor se zdaj odpravlja Mirela.

25-letna Velenjčanka je očitno opazila, da Mirela govori čez njo v svojih videih in statusih, saj jo je Ksenija nagovorila še zadnjič, češ, ker ne želi, da bi 40-letna Dolenjka na njen račun dobivala še več pozornosti in s tem reklame.

Mirela Lapanović | Avtor: Profimedias Profimedias
"Ne želim, da na moj račun dobiš še malo marketinga, naj bo to zadnjič. Draga moja dala sem ti prostor, da greš v Parove in se dokažeš, kot pišeš. Bila sem favoritkinja, če mogoče nisi zasledila v vseh novicah, ki jih spremljaš. Lahko bi šla do konca, vendar sem se sama odločila, da ne želim in da to ni moj cilj v življenju. Glede na to, da sem te stalno pozdravljala in čakala, da prideš, si me zelo presenetila," je svoje sporočilo začela Ksenija in nadaljevala, da nikoli ni pljuvala po produkciji, kot jo je obtožila Mirela. "Oni (produkcija, op. a.) so zame še vedno najboljši. Moja želja, da zapustim šov je bila prevelika in to so oni še kako razumeli. Za razliko od tebe, jaz ne živim za kamere in popularnost. Živim zase in za svoje najdražje. Na žalost sem to dojela šele v šovu. Na prvo mesto, za razliko od tebe, postavljam ljudi, ki me imajo radi, ki ne zaslužijo pritiska v življenju zaradi mene."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.