Magazin > VIP
227 ogledov

Ksenija priznala: Fant me je tepel in zaklepal v stanovanje

ksenija kranjec Facebook
Slovenska tekmovalka v srbskem šovu Ksenija Kranjec je povedala, da je bil bivši fant nasilen do nje.

Ksenija Kranjec je očitno veliko boj iskrena v skrbskem šovu Parovi, kot je bila v slovenskem Big Brotherju. Razkrila je težko zgodbo, ki se ji je zgodila pred nekaj leti. Voditeljici je povedala, da je imela fanta, ki je bil do nje tako psihično kot tudi fizično nasilen.

"Najbolj boli psihično nasilje, fizično me nikoli ni bolelo. Ko se navadiš na eno klofuto in na drugo …“ je začela Ksenija. Ko jo je voditeljica vprašala, kako naj dekleta zaznajo psihično nasilje, je povedala: "Dojameš. Na primer, ta fant me je zaklepal v stanovanje. Ko je bil v službi sem hotela skuhati kosilo, a nisem nikjer našla ključev, da bi šla v trgovino. Ko se je vrnil, so bili ključi na omarici na hodniku. Prepričeval me je, da so tam že od zjutraj, a vem, da niso bili tam pred njegovim prihodom. Potem pa se je še jezil, češ, zakaj ni kosila."

Priznala je, da jo je poniževal, a da to ni načelo njene samozavesti: "Zelo je težko, ko se nekdo, ki ga imaš rad, tako pogovarja s teboj in te tepe."

Ko je pristala v bolnišnici, se je končalo

Na dan, ko bi morala postati botra svoji nečakinji, se je nanjo znesel fizično in Ksenija je pristala v bolnišnici. Voditeljici je povedala, da se je onesvetila doma in se zbudila v bolnišnični postelji. "Takrat je oče dojel, da govorim resnico in da je fant nasilen do mene. Takrat se je vse skupaj končalo."

Komentarjev 1
  • patron 12:11 04.januar 2017.

    še premalo.....kakušššška.....