Magazin > VIP
102 ogledov

Ksenijo Kranjec pestijo žolčni kamni

Ksenijo Kranjec pestijo žolčni kamni Žurnal24 main
Simpatično Ksenijo Kranjec, ki ji seks pred kamerami ni tuj, kar je dokazala že v Big Brotherju, pestijo neprijetne zdravstvene težave.

Zaradi žolčnih kamnov je morala prestaviti tudi potovanje na eksotični Bali.V našem pogovoru je razkrila: "Zelo slabo sem se počutila, samo ležala sem lahko. Zato sem se odločila, da grem do zdravnika, kjer sem dobila infuzijo. Vsega skupaj to traja že cel mesec, od sredine avgusta. Izkazalo se je, da imam žolčne kamne. Čakajo me še številne preiskave, predvidevam pa, da bom vse zdravniške izvide prejela v roku dveh tednov.“  Pri tem pa je pojasnila še, da se na srečo trenutno počuti že veliko boljše. Ko bo ozdravela, ima namen še naprej delati v restavraciji, zaupala pa nam je tudi, da je dobila zanimivo ponudbo za modno fotografiranje.

"Visok, temen, z lepimi zobmi in fitnes postavo ..."

Ksenija, ki ji seks pred kamerami v šovu Big Brother nikakor ni bil tuj, je trenutno sicer samska, si pa kot idealnega partnerja predstavlja nekoga prav specifičnega."Je visok, temen, z lepimi zobmi in 'fitnes' postavo,“ nam je pojasnila in v smehu še dodala: "Kar pomeni trenerka stil.“

Komentarjev 1