Magazin > VIP
30 ogledov

Kuljajeva prejela zanimivo sporočilo

Jasna Kuljaj Planet TV
Jasna Kuljaj je prek Facebooka dobila zanimivo sporočilo.

"Kaj vse dobi človek v inbox. Ena gospa mi je danes poslala: 'Hej.. oprosti ce sm zmotla, zelela bi ti samo povedat da si enmu mojemu prjatlu zlo všeč.. FB-ja nima lahko pa ti dam njegov mail pa se spoznajta.. kaksno njegovo fotko pa ti lahko posljem.. mislim da mam.. upam da nisi jezna.',“ je Jasna razkrila svojim prijateljem na družbenem omrežju.

Kot se je izkazalo, lepa nosečnica ni edina, ki je prejela sporočilo. Njena prijateljica je namreč pod objavo napisala, da je isto sporočilo dobila tudi ona.

Gre za virus?

Na dejstvo, da je treba biti v današnjem času na spletu zelo previden, je Jasno opozorila ena od njenih virtualnih prijateljic. "Če lahko dodam svoje: to sporočilo morda ni tako nedolžno, kot se zdi. S pošiljanjem datoteke lahko "gospa" okuži vaš računalnik s trojancem, virusom ali vohunskimi programi ... od tod naprej pa so možnosti nepoštenega zaslužka neomejene,“ pravi dekle.

To sicer drži, mi pa smo kljub temu prepričani, da se je v voditeljico zagledal moški, ki ne spremlja medijev. Sicer bi vedel, da je Jasnino srce oddano.

Komentarjev 2
  • Lavdan 11:16 26.december 2014.

    Kar išče.

  • jaki 07:46 26.december 2014.

    Sej niste normalni. Ne vi, ne Kuljajka!