Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Kupite, kar bo modno še vsaj vse leto

nakupovanje vrečka Shutterstock
Na razprodajah si privoščite kak znižan večno aktualen kos in ne zapravljajte denarja za poceni majčke.

Nakupi. Razprodaje, ki so se s prazničnimi popusti začele še pred božičem, so zdaj v polnem razmahu. Kljub zelo ugodnim cenam se jih lotite previdno in premišljeno. Namesto petih poceni bombažnih majčk, ki niso nič posebnega, si za ta denar raje kupite kaj kakovostnejšega in opaznejšega.

Razmišljajte o pomladi

Poleg klasičnih zimskih kosov, ki jih boste lahko nosili še prihodnjo zimo, je pri nakupovanju smotrno razmišljati o pomladi. Modni strokovnjaki priporočajo, da si omislite kak kos z rožastim ali pisanim vzorcem, s katerim boste pozdravili toplejše pomladne dni. Vse leto boste lahko nosile tudi široke pasove, prosojne srajce in majice ter razne torbice. Iz mode letos po njihovem mnenju zagotovo ne bodo šle niti črte, zato se lahko zanje odločite brez strahu.

Spodnje perilo, zakaj pa ne

Na razprodajah se pogosto znajdejo tudi kosi iz zimskih kolekcij spodnjega perila, za katero modni trendi ne veljajo tako izrazito kot za oblačila, ki so vsem na očeh. Prav zato lahko izkoristite priložnost in poiščete nekaj zase. Konec koncev spodnjega perila – nekako tako kot čevljev – res ne more biti 
nikoli preveč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.