Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

"Kvaliteta programa je na prvem mestu"

Dj Patife v Klubu K4 Martin Rozman
Čez natanko teden dni svoja vrata v novo sezono, ki ne bo le plesna, temveč tudi koncertna, odpira najbolj znana ljubljanska klet Klub K4. Program, kot obljublja ekipa, bo še kako pompozen.

"V Štirki smo letos pridobili nove sile, in sicer nov programski svet ter menedžerko, s katerimi že kar nekaj mesecev skrbno načrtujemo novo sezono," pojasnjujejo v ekipi Kluba K4, ki je z zavihanimi rokavi že pripravljena na prihodnji petek, ko s Prebojem in Benom Ufom odpirajo vrata v novo sezono.

Kot pravijo, je v letošnji sezoni kvaliteta programa na prvem mestu, v prestolnici pa lahko entuziasti pričakujejo največja imena plesne elektronike: "Izvajalce, ki premikajo žanrske omejitve in producente, ki jih boste v prihodnjih letih gotovo videli na vseh relevantnejših festivalih z elektronsko glasbo," so prepričani v klubu.

S septembrom, ki že napoveduje nekaj odmevnih dogodkov, med drugim Double Digital Dungeon z novozelandskimi bobenbasovskimi prvaki Concord Dawn in domačim tandemom Telekinesis, odprtje sezone Roza sobot in Elements s Functionom, v podzemlje prihajajo tudi koncerti. V sodelovanju z Radiom Študent se 20. septembra odpira koncertna sezona s Klubskim maratonom. "Do konca koledarskega leta se bodo odvili najmanj štirje koncerti, na katerih bomo preizkušali, predvsem pa brisali konceptualne meje med živo odigrano in posneto glasbo; rockom in elektroniko; konceptualiziranim artom in surovim, plesnim in telesnim materialom. V oktobru bomo imeli priložnost videti brooklynskega umetnika Oneohtrix Point Never, konec oktobra pa skrivnostni dvojec Death Rattle, seveda v tesnem sodelovanju z zanimivimi domačimi izvajalci," so o nadaljnjih načrtih še razkrili pri K4.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.