Šport > Košarka
44 ogledov

Korver odhaja k LeBronu

Kyle Korver EPA
Prvaki severnoameriške košarkarske lige Cleveland Cavaliers so v svoje vrste zvabili 35-letnega veterana Kyla Korverja iz Atlante, ki bo ekipi priskočil na pomoč ob odsotnosti poškodovanega J.R.-ja Smitha, poročajo ameriški mediji.

Kyle Korver ni igral na četrtkovi tekmi Atlante proti New Orleans Pelicans in je novinarjem povedal, da ga bodo poslali v drugo ekipo.

Atlanta naj bi v zameno zanj od Clevelanda dobila pravico do izbora v prvem krogu na naboru 2019 in Mika Dunleavyja, poroča Yahoo Sports, pri ESPN pa so dodali, da naj bi se v Atlanto v zameno za Korverja preselil tudi Mo Williams.

Korver je specialist za trojke. Atlanti se je pridružil leta 2012, potem ko je igral za Philadelphio (2003 - 2007), Utah (2007 - 2010) in Chicago (2010 - 2012).

"Težko mi je zapustiti Atlanto, vendar pa je zame to izjemna priložnost, da se pridružim šampionski ekipi," je dejal Korver.

Cleveland, vodilna ekipa vzhodne konference s 26 zmagami in osmimi porazi, od konca decembra igra brez J.R. Smitha, ki naj bi po zlomu kosti prisilno počival do marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.