Šport
57 ogledov

Kyrgios z izjavo popolnoma zmedel Wawrinko

Nick Kyrgios Profimedias
Avstralski tenisač Kyrgios je znan kot izzivalec, a tokrat je šel nekoliko predaleč.

Na turnirju v Montrealu sta se pomerila števila pet in številka 41 lestvice ATP. Presenetljivo je zmagala številka 41 Nick Kyrgios, ki je zmagovalca Australian in French Open Stana Wawrinko tako zmedel s podlo izjavo, da se ta ni več uspel osredotočiti na dvoboj.

"Kokkinakis je spal s tvojo punco. Žal mi je, da ti moram to povedati, prijatelj," je avstralski tenisač Kyrgios povedal Wawrinki, dovolj glasno, da so to posneli tudi mikrofoni ob igrišču. Švicar je nato izgubil stik z igro, Kyrgios pa dosegel to, kar je želel, in sicer zmago. 

Wawrinka je igro predal pri izidu 7:6, 3:6, 0:4. Po tekmi pa se je na Twitterju odzval na Kyrgiosovo izjavo: "Kar je bilo povedano, ne bi povedal niti mojemu najhujšemu sovražniku. Se spustiti tako nizko je nesprejemljivo, in neverjetno." V drugem sporočilu pa je zapisal, da upa, da se bodo tudi odgovorni odzvali na Kyrgiosove besede.

Je Hewitt  zadnje upanje?

Kyrgios je s svojo izjavo namigoval na domnevno partnerico Wawrinke, Hrvatico Donno Vekić, ki je lani v dvojicah igrala z Avstralcem Thanasijem Kokkinakisom

Kyrgiosa je po več disciplinskih izpadov, med drugim je med tekmami, kar nehal igrati, pod svoje okrilje vzel bivši odlični avstralski igralec Lleyton Hewitt. Monogi upajo, da ga bo on lahko nekoliko umiril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.