Magazin > Film & Glasba & TV
82 ogledov

La Toya snema svoj resničnostni šov

Artur Štern La Toya Dejan Mijović
Naša starleta La Toya se je lotila novega projekta. Snema lastni resničnostni šov, za katerega upa, da ga bo kupila ena od naših priljubljenih komercialnih televizij.

La Toya ima te dni polne roke dela. Pred nekaj tedni je namreč posnela pilot za svoj lastni resničnostni šov, v katerem bo ljudem prokazala, kako je videti njen vsakdan. "Šov bo temeljil na meni, kamere me bodo spremljale od jutra do večera." Pri tem sodeluje z nekim slovenskim producentom, katerega imena zaenkrat ne želi izpostavljati, nam je pa zaupala, da je nekoč delal na komercialni televiziji in ima zdaj svojo produkcijo. Njen producent je šov ponudil najbolj gledanim televizijam v Sloveniji, La Toya pa nam je izdala, da upa, da bodo projekt kupili Planet TV ali Pop TV. "Druge televizije nimajo toliko denarja, saj gre za velik projekt," je pojasnila in dodala: "Šov smo tema dvema televizijama že ponudili, zdaj čakamo odgovor. Če bo šlo vse po sreči, bomo septembra začeli s snemanjem."

Pornozvezdnica upa, da bo preko resničnostnega šova pokazala tudi drugačno plat sebe, saj jo marsikdo vidi v drugačni luči. "Eni, ki me spoznajo v lokalu, vidijo, da nisem tako grozna. Mnogi si mislijo, da je ta La Toya 'krneki', potem pa mi marsikdo reče, da sploh nisem takšna, kot so me sprva videli."

A La Toya priznava, da bo šov v prvi vrsti snemala zaradi lastne reklame. "Saj veste, kako je bilo po Kmetiji, vsi so me hoteli. Zato tudi v tem resničnostnem šovu ne vidim nič slabega," nam je še povedala in za konec dodala, da namerava razkriti več ali manj vse o sebi. "Nimam nobenih skrivnosti, da bi se morala nekaj skrivati."

Komentarjev 1
  • KOJAK 08:13 23.avgust 2013.

    ha ha ha ... svašta